Srijeda, 07 Listopad 2020 05:46

PROTIV BJELOVARA S GLEDATELJIMA

Nakon pobjede u prvom kolu i reprezentativne stanke, vrijeme je za prvu domaću utakmicu u novoj sezoni.

Pobjedom u Čakovcu 18:26, otvorili smo novu sezonu, koja će zbog trenutne situacije oko virusa biti specifičnija od ostalih. Pred nama je prva domaća utakmica a protivnik poznat, nimalo lak. U goste nam dolazi ekipa Bjelovara, koja je zadnjih nekoliko sezona redovno trećeplasirana ekipa 1. lige. U pripremnim susretima smo pokazali da možemo pružiti sjajan otpor, što se očekuje i u ovoj utakmici. 

S obzirom na mjere koje se provode, utakmica će se odigrati sukladno propisanim pravilima i preporukama. Ono što će naše gledatelje najviše obradovati je činjenica da ćemo igrati pred publikom, ali s ograničenim brojem (160). Svaki posjetitelj susreta morati će imati masku, držati razmak na propisanim udaljenostima, te obavezno dezinficirati ruke na ulasku u dvoranu, gdje će biti i mjerenje temperature. Osim toga, voditi će se evidencija prisutnih u dvorani, isključivo iz preventivnih razloga. Sjedala će biti označena, te ovom prilikom molimo i apeliramo da se pridržavate rasporeda sjedenja, kako bismo i u idućim domaćim utakmicama mogli igrati pred publikom. 

Utakmica je na rasporedu u subotu, 10.10. od 19:00 h. Obavijest o satnici otvaranja dvorane za publiku ćemo objaviti na vrijeme! 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 07 Listopad 2020 06:09