ZDRAVKO MARČETIĆ

Trener Zdravko vodi djevojčice rođene 2008. i 2009. godine. Ispričao nam je o svojoj ekipi, kao i osobnim ciljevima. 

IVAN ŠUNDA

Trener Ivan Šunda vodi ekipu mlađih kadetkinja, koje su ovog ponedjeljka krenule s pripremama.

TOMISLAV REŠICKI 

Trener Tomislav Rešicki ispričao nam je o očekivanjima za iduću sezonu, kadetkinjama koje vodi i sebi osobno.

TRENER JASMIN MRKONJA O PROTEKLOM PERIODU I NADOLAZEĆOJ SEZONI

Uoči prve pripremne utakmice, trener seniorki Jasmin Mrkonja, dao je osvrt na proteklu sezonu te najavio novu!

DORA PAJIĆ

Danas službeno kreću pripreme za novu sezonu, a posljednje pojačanje je Dora Pajić, koja igra na poziciji srednjeg vanjskog, a dolazi iz Čakovca.  

LEA PERVAN

Nakon što smo predstavili Milicu, Ninu, Emu i Luciju, na red je došla Lea, mlada perspektivna golmanica koja studira u Osijeku. 

EMA BARBIR

Prošli tjedan smo se upoznali sa Lucijom Humel, a ovaj nastavljamo gdje smo stali. Predstavljamo novu igračicu, Emu Barbir, koja igra na desnom krilu. 

LUCIJA HUMEL

Nakon što smo predstavili Ninu Milovanović, vrijeme je za već poznato lice, koje se vraća u svoj grad. Lucija Humel je dijete Osijeka i nakon 5 godina igranja u Mađarskoj, odlučila se vratiti kući.

 

NINA MILOVANOVIĆ

Prošli tjedan smo se upoznali sa Milicom Grbavčević, a ovaj nastavljamo u istom ritmu. Predstavljamo novu igračicu, Ninu Milovanović, koja igra na deficitarnoj poziciji u našem klubu, desnom vanjskom.

MILICA GRBAVČEVIĆ

Iako je nova sezona ranije završena, vrijeme je da predstavimo naše prvo pojačanje za iduću sezonu, Milicu Grbavčević koja dolazi iz Azerbajdžana i igra na poziciji pivota. Napravili smo interview s njom u kojem nam se predstavila i objasnila zašto se odlučila na dolazak u naš klub.