Petak, 03 Srpanj 2020 14:19

EMA BARBIR

Prošli tjedan smo se upoznali sa Lucijom Humel, a ovaj nastavljamo gdje smo stali. Predstavljamo novu igračicu, Emu Barbir, koja igra na desnom krilu. 

Petak, 26 Lipanj 2020 11:52

LUCIJA HUMEL

Nakon što smo predstavili Ninu Milovanović, vrijeme je za već poznato lice, koje se vraća u svoj grad. Lucija Humel je dijete Osijeka i nakon 5 godina igranja u Mađarskoj, odlučila se vratiti kući.

 

Petak, 19 Lipanj 2020 15:18

Prošli tjedan smo se upoznali sa Milicom Grbavčević, a ovaj nastavljamo u istom ritmu. Predstavljamo novu igračicu, Ninu Milovanović, koja igra na deficitarnoj poziciji u našem klubu, desnom vanjskom.

Subota, 13 Lipanj 2020 10:07

MILICA GRBAVČEVIĆ

Iako je nova sezona ranije završena, vrijeme je da predstavimo naše prvo pojačanje za iduću sezonu, Milicu Grbavčević koja dolazi iz Azerbajdžana i igra na poziciji pivota. Napravili smo interview s njom u kojem nam se predstavila i objasnila zašto se odlučila na dolazak u naš klub.

Utorak, 09 Lipanj 2020 11:51

Zorana je zadobila ozlijedu koljena u drugom dijelu sezone i odmah se znalo da će morati "pod nož". Prošlog utorka (02.06.) operirana je u Novom Sadu. Odrađena joj je ligomentoplastika prednjeg križnog ligamenta, a operaciju je vodio profesor dr. Milankov. Zoki poručuje da se odlično osjeća i da uz sebe ima profesionalan tim liječnika, te vjeruje da će oporavak teći u pravom smjeru. Držimo fige da tako i bude te da ju što skorije gledamo na parketu! 

Srijeda, 13 Svi 2020 06:14

U sezoni 2019./2020. seniorke su ostvarile najbolji rezultat u posljednjih nekoliko godina. Spoj mladosti i iskustva krasi našu ekipu koja je predvođena rukometnom legendom Jasminom Mrkonjom upisala 7 pobjeda, 3 remija i 9 poraza u 1. ligi za žene. Ukupno 17 osvojenih bodova smjestilo nas je na 7. mjesto. Što se tiče Kupa Hrvatske, naše su seniorke u osmini finala pobijedile ekipu Sesveta i plasirale se u četvrtfinale. U klubu je trenutno preko 120 djevojaka i djevojčica koje vode 1 trenerica i 6 trenera. Mlađe kategorije su također ostvarile dobre rezultate, kadetkinje su završile 5. u 1. hrvatskoj državnoj ligi sjever, mlađe kadetkinje su bile 3. iako sezona još nije gotova. Djevojčice A igraju dvije lige (državnu i županijsku), djevojčice B županijsku ligu, dok se najmlađe rukometašice natječu u natjecanjima za mini rukomet.

Srijeda, 13 Svi 2020 06:13

Iako se sličan scenarij mogao i očekivati, Hrvatski rukometni savez je 21.04.2020. godine donio odluku kojom se poništavaju sva natjecanja u svim ligama i kup natjecanjima u sezoni 2019./2020. što u prijevodu znači da svi klubovi zadržavaju status koji su imali u sezoni 2018./2019. Nema ispadanja niti plasmana u viši rang natjecanja. Što se tiče našeg kluba, seniorke su se prije ove odluke nalazile na 7. mjestu prvoligaške tablice i plasirale u četvrtinu finala Kupa Hrvatske. Stoga možemo reći da je šteta što je scenarij ovakav, no zdravlje je naravno, na prvom mjestu. Djevojke nastavljaju sa individualnim treninzima do daljnjega

Srijeda, 13 Svi 2020 06:12

Potaknuti velikim interesom oko kluba, odlučili smo se za izradu web stranice kojom ćemo Vam približiti događanja, novosti i slično. Moći ćete pratiti sve naše obavijesti, ali i pronaći sve informacije koje Vas zanimaju. Biti će dostupni i kontakti, rezultati svih kategorija kao i mnoštvo slika. Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook link: ( https://www.facebook.com/zrkosijek/ )

Instagram link: ( https://www.instagram.com/zrk_osijek/?hl=hr )

YT kanal : (https://www.youtube.com/channel/UCWUg7Liv1t6VfclwrRrUOyg)