Ponedjeljak, 12 Listopad 2020 06:29

PORAZ OD BJELOVARA

ŽRK Osijek - ŽRK Bjelovar 27:33, u prvom domaćem nastupu naše su rukometašice poražene od ekipe Bjelovara.

 

Nakon uvjerljivog slavlja u Čakovcu, na red je došla i prva utakmica pred domaćom publikom. Poštivanjem preporuka stožera, broj gledatelja je bio ograničen, što se nije previše osjetilo u atmosferi koju su stvarali. Utakmica je počela gol za gol, što je trajalo prvih 20 minuta, nakon čega su gošće otišle na prednost koju naše rukometašice nisu uspjele stići. Svoje izjave nakon utakmica dali su treneri obje ekipe:

 

Jasmin Mrkonja (ŽRK Osijek)

"I djevojke i ja i moji pomoćnici smo se razočarali jer smo od ove utakmice više očekivali. Ne kažem da smo bili sigurni da ćemo pobijediti, ali smo očekivali da će utakmica biti puno neizvjesnija. Međutim, tu neku neizvjesnost smo držali svega prvih 20 minuta, a onda uslijed velikog broja tehničkih grešaka, dozvolili protivniku da napravi seriju od 4 pogotka nakon čega je ušla nervoza. Obrana nam je bila dosta šuplja, iako smo spremali obrambenu taktiku na lijevog i srednjeg vanjskog, te pivota, oni su nam stvarali najviše problema. Drugo smo poluvrijeme pokušali reagirati i kad bismo došli na 3 razlike, radili smo početničke brzoplete greške. Pokušali smo uvesti što više svježih igračica s klupe, međutim ovaj puta su igračice Bjelovara bile bolje i pobijedile. Ekipa Bjelovara je pokazala da je iskusnija, koja je dvije godine za redom u Europi. Nama ostaje da analiziramo učinjeno, iz ovoga izvučemo pouke i da pokušamo popraviti dojam od večeras idući vikend u Umagu."

Hrvoje Cikoja (ŽRK Bjelovar)

"Utakmica je bila upravo ono što smo i očekivali u Osijeku, odličan ambijent, publika vrhunska, teška utakmica. Malo smo se u početku mučili, nije nam štimala 3-2-1 pa smo se prebacili u 6-0, što je bilo bolje. Proradili smo u napadu i evo mogu čestitati Osijeku na fer i korektnoj utakmici, kao i svojim curama na borbenosti i sportskom duhu."

 

 

U idućem kolu putujemo na teško gostovanje u Umag. 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Listopad 2020 06:40